Harrastus hukassa?

Hola! Miten meni niin kuin omasta mielestä? Loma meinaan! Rannalla loikoilua päivästä toiseen, hikipisaroiden valuessa otsalta ja jäätelön sulaessa alta aikayksikön? Jos hokas ottaa äkkilähdön Etelän lämpöön, nämä saattoi toteutuakin. Mutta kyllä Suomi neito antoi kylmää kyytiä.
Mutta loma on loma, vaikka saavissa istuis. Asenteestahan se on kiinni!

Koulua on tahkottu nyt jo tovi. Ja onhan tässä arjessakin omat ihanat puolensa; näkee kavereita, harrastukset alkaa, tai voi aloittaa uusia! Mikä onkaan parempi keino saada hiukan lisämaustetta syksyyn ja arkeen, kuin uusi harrastus. Varoituksen sana kyllä siitä on paikallaan: voit vahingossa tutustua uusiin kivoihin tyyppeihin.

Tuliko tunne, että jotain lisäväriä olisi mukava saada, mutta ei tiedä mistä harrastuksia niitä harrastuksia saa?! Silloin kannattaa avata google, kirjoittaa oman kuntansa nimi + harrastukset. On jo paljon, mistä valita. Rohkeasti luuri käteen tai spostia mieluiselle seuralle.

Mitäs ne kaverit harrastaa? Kannattaa jutella ja kertoa, että jokin uusi kiinnostaa, mutta ei vielä tiedä, mikä se olis…. Kavereilta saattaa tulla yllättäviäkin ehdotuksia ;)

Lisäksi kannattaa muistaa Kansalaisopisto. Se tarjoaa laidasta laitaan ja maan ja taivaan väliltä mitä vaan.
Jos liikunta kiinnostaa, mutta ei halua lähteä uutena outoon porukkaan, voi aina perustaa oman porukan! Esimerkiksi koulun liikuntasaliin on varmasti mahdollisuus saada vuoro, jolloin voi omalla porukalla pelata vaikka joka viikko eri lajeja.

Eikö näillä kuitenkaan tunnu löytyvän mitään? Otahan sitten yhteyksiä myös kuntasi JIBBO pisteeseen. Ohjaaja ja jibbo.net auttaa aina!

Ilmajoen JIBBO-tiimi