Seinäjoen opiskelija-asuminen

Seinäjoella opiskelija-asuntotarjonta on hyvä. Asunto järjestyy kutakuinkin jokaiselle joko opiskelijasuntojen tai yksityisten vuokranantajien kautta.

Seinäjoen kaupungin opiskelija-asunnot sijaitsevat Marttilan kortteerissa, Pellervonkortteerissa, Joupinkortteerissa, Satamoonmäellä, Upanpuistossa ja Luomanrannassa. Asuntoja hallinnoi Kiinteistö Oy Marttilan kortteeri, joka on fuusioitu keväällä 2016 Sevas Oy:hyn.

Opiskelija-asuntoja voivat hakea Seinäjoella toimivissa oppilaitoksissa opiskelevat ja Seinäjoella työharjoitteluaan suorittavat opiskelijat. Tarjolla on erilaisia asumisvaihtoehtoja; soluasuntoja, yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.  Asunnot sijaitsevat lähellä oppilaitoksia ja keskustan tuntumassa.

Asuntoa haetaan asuntohakulomakkeella, joka löytyy täältä. Muista liittää asuntohakemukseen myös tarvittavat liitteet . Huomioi, että asunnot vuokrataan aina täysille kuukausille.

Nuorisoasunnot

Kiinteistö Oy Marttilan Kortteerilla on tarjolla myös nuorisoasuntoja Ykköskodossa. Nuorisoasuntoja ei vuokrata opiskelijoille. Nuorisoasunnot on tarkoitettu avuksi niille 18-25-vuotiaille ei-opiskeleville nuorille, jotka haluavat aloittaa itsenäisen elämän.

Lähde: Kiinteistö Oy Marttilan kortteeri
Päivitetty: 11.8.2016 (MMK)

lisätietoa

Kiinteistö Oy Marttilan kortteeri
Matti Visannin kuja 10, 60100 Seinäjoki
p. 06 420 3366
asuntotsto(at)marttilankortteeri.fi

www.marttilankortteeri.fi