Seinäjoen nuorisotilat

Seinäjoella on 6 nuorisotilaa eri puolilla kaupunkia:

Nuorisotilojen yhteystiedot, aukioloajat sekä säännöt löytyvät TÄÄLTÄ.

Nuorisotiloille voi tulla oleskelemaan ja tapaamaan kavereita sekä pelailemaan, mutta usein niillä järjestetään myös ohjattua toimintaa. Osallistuminen on vapaaehtoista. Nuorisotilalla on valvojina aina aikuisia. Kaikilla tiloilla on omat Facebook-sivunsa, jotka löytyvät tilan nimellä.

Seinäjoen keskustassa sijaitsevasta nuorisokeskuksesta (os. Puskantie 3) löytyy nuorisotoimisto sekä etsivien nuorisotyöntekijöiden toimisto. Siellä järjestetään viikoittain myös nuorisotoimintaa, vaikka se ei varsinainen nuorisotila olekaan.

Varsinaisten nuorisotilojen lisäksi toimintaa on Skeittihallilla sekä bändi- ja kerhotiloilla eri puolilla kaupunkia.

Seinäjoen seurakunnalla on useita tiloja, joissa järjestetään myös nuorisotoimintaa. Tällaisia ovat mm. Peräseinäjoella Koppi ja Ylistarossa Ojalan Pappila, jotka ovat avoinna erilaisten tapahtumien yhteydessä. Nuorisokahvila Cafe Kismus toimii Seinäjoen ydinkeskustassa iltapäivisin maanantaista perjantaihin klo 14–17 ja iltaisin keskiviikkona, torstaina ja sunnuntaina klo 18–22 sekä perjantaisin ja lauantaisin klo 20–24. . Lisätietoja löytyy seurakunnan nettisivuilta.

Lähteet: www.seinajoki.fi, Seinäjoen nuorisopalvelujen nettisivut, www.seinajoenseurakunta.fi
Päivitetty 12.02.2018