Rakentaminen

Seinäjoen kaupunki tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja asumiseen eri puolilla kaupunkia. Myytävien tonttien lisäksi kaupungilla on vuokratontteja Kärjen alueella sekä Kalajärvellä. Tonttien hakulomakkeita saa täältä tai kaupungintalolta Tekniikkakeskuksesta, sekä Nurmon, Peräseinäjoen ja Ylistaron palvelutoimistoista

Tontin varauksen yhteydessä siitä peritään päätösmaksu 17€ ja varausmaksu 50€/kk. Varausmaksu hyvitetään tontin kauppahinnassa tai vuokrassa. Maksimi varausaika on yksi vuosi,  jonka aikana tontti on lunastettava tai varaus raukeaa. Kauppahinnan tulee olla maksettuna ennen kauppakirjan allekirjoittamista. Allekirjoitettu Tonttihakemus palautetaan Tekniikkakeskukseen osoitteella: Seinäjoen kaupunki/Tekniikkakeskus, Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki tai skannattuna osoitteeseen tontit(at)seinajoki.fi.

Rakennuslupaa haetaan kirjallisesti lomakkeella, jonka saa täältä tai rakennusvalvontatoimistosta. Lupaa jätettäessä tulee huomioida tarvittavat liitteet. Lupahakemus jätetään kahtena kappaleena Rakennusvalvontaan (PL 215 60101 Seinäjoki TAI Kirkkopuistikko 6 60100 Seinäjoki).

Lähde: www.seinajoki.fi
Päivitetty 11.8.2016 (MMK)

lisätietoja tontti- ja rakennusasioissa